4. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje

13.02.2013

4. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje

Již tradiční 4. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje hostila tentokrát v pátek 8. února Karviná. Zdejší regionální organizace TOP 09 vybrala pro jeho konání Romské kulturní a společenské středisko, v jehož prostorách se sešlo více než 100 členů, příznivců a přátel TOP 09 z celého kraje – přes nepřízeň počasí přijeli hosté mimo jiné například až ze vzdáleného Bruntálu.

Ples slavnostně zahájil předseda regionální organizace TOP 09 Karviná M.Ferfecki spolu s poslancem a předsedou krajské organizace strany P.Lukšou a předali společný sponzorský dar ve výši 8.000 korun nevidomému spoluobčanovi D. Kurečajovi. Tyto peníze poslouží jmenovanému jako spoluúčast při pořízení multimediálního počítače pro nevidomé a pomohou mu tak významně rozšířit kontakt s okolním světem.

Součástí příjemné plesové zábavy, která pro mnohé končila až v sobotu nad ránem, byla již tradičně bohatá tombola. Bez nadsázky je možné říci, že „topácký“ ples se v Karviné vydařil a bude jistě zajímavé, která z regionálních organizací TOP 09 se přihlásí ke konání 5. jubilejního krajského plesu v příštím roce.

Červen 2017

PoÚtStČtSoNe

Vyhlášení nominaci na volbu nových regionálních orgánů.

24.02.2013

Vyhlášení nominaci na volbu nových regionálních orgánů.

Karel Schwarzenberg míří do Ostravy

15.11.2012

Karel Schwarzenberg míří do Ostravy

Celá aktualita